Compromís afirma que el Sondeig d'Opinió Ciutadana de Mislata "corroboren el suport del veïnat a les nostres propostes"

697

Compromís per Mislata s’ha mostrat satisfet pels resultats del Sondeig d'Opinió Ciutadana 2018, presentats per l'Ajuntament de Mislata a principis de setembre, “que corroboren que les propostes de Compromís compten amb el suport del veïnat de la localitat”, segons Javier Gil, portaveu i regidor de Compromís per Mislata.

Sondeo Ciudadano Mislata 2018Gil ha manifestat la satisfacció del col·lectiu per la tasca ben feta a l'hora de fer arribar al govern local les demandes ciutadanes "treballant dia a dia per millorar Mislata, parlant amb les veïnes i els veïns, pel carrer, a l'Ajuntament, a les xarxes socials... i aquest contacte directe ens fa conèixer de primera mà quines són les seues necessitats".

Per a Compromís per Mislata, el Sondeig d'Opinió Ciutadana ha revelat que els enquestats demanden una implicació major de l'Ajuntament en la promoció del respecte i la tolerància cap al col·lectiu LGTB i en la promoció del valencià, "fet que des de Compromís per Mislata portem tota la legislatura proposant. No ens estranya que l'àrea de gestió pitjor valorada siga la relacionada amb el valencià, ja que està totalment oblidada per l’equip de Govern”.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.