Comencen les obres de l’edifici d’alcaldia de Borbotó

302

L’Ajuntament de València, des de la Regidoria de Govern Interior, ha començat les obres per dur endavant la remodelació d’instal·lacions municipals de Borbotó, en el marc del Pla Provincial d’Obres i Servicis per a municipis de més de 50.000 habitants (SOM +) de la Diputació de València. El termini d’execució és de 2 mesos i el pressupost ascendix a 19.670,48 euros.

Este Pla es duu a terme per tots els pobles de València i té un cost zero per a l’Ajuntament, ja que està íntegrament finançat per la Diputació per un import total de mig milió d’euros, dividits en diferents regidories.

Concretament, les obres que ara comencen a Borbotó afronten la reforma de l’edifici d’alcaldia i la creació d’una nova sala d’usos múltiples. Els treballs consistixen en l’anivellació del sòl de la planta primera de l’edifici d’alcaldia i la modificació de fusteries per crear una sala d’usos múltiples, atenent-se així les demandes veïnals del poble.

“Per a l’Ajuntament és molt important poder arribar als pobles de la ciutat, també en matèria de dependències municipals. Estes intervencions estan millorant i dignificant espais centrals d’estes cinc poblacions pertanyents a la ciutat de València”, ha indicat el regidor de Govern Interior, Sergi Campillo.

La part del Pla que gestiona el regidor de Govern Interior, Sergi Campillo, ascendix a un total de 93.563,27 euros i actua en cinc pobles diferents: Borbotó, el Palmar, el Perellonet, Benifaraig i Poble Nou.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.