Cicco Tiñone posa punt final als concerts de festes del Xiringuito Socialista de Xirivella

443

Xirivella-fiestas-PSPV-chiringuito-ciccoAmb l’esperat concert de Cicco Tiñone i Beat Boy es va tancar la programació del Xiringuito Socialista de Xirivella, instal·lat durant les festes en l’avinguda de la Constitució. El PSPV-PSOE ha continuat amb l’aposta iniciada en els dos últims anys per convertir la carpa socialista en un espai de trobada i de festa, reinvertint els beneficis per a comptar amb concerts en directe, especialment amb músics locals.

Així, junt amb Tiñone, han passat pel Xiringuito Txema Barea i Pablo Monleón, Txus Bixquert i Manuel Murillo, junt amb el grup de rock de Camp de Túria El Trineu Tanoka, i Dani Miquel, que acompanyat d’Àlvar Carpi, va fer les delícies de xicotets i majors. Un altre dels esdeveniments destacats ha sigut el V Campionat de Truc, que va reunir a les millors parelles locals i que van guanyar els germans Cañadas.

Des de l’Agrupació Socialista, la secretària general, Águeda Ferrandis, ha destacat l’interés del PSPV per contribuir a animar i diversificar la programació de festes, així com la necessitat recolzar els músics locals i també la normalització del valencià “absent en la programació oficial”, “volem fer una miqueta més que servir entrepans i tapes”.

Ferrandis ha destacat la gran resposta del veïnat, que amb la seua assistència han recolzat la iniciativa, i ha agraït el treball de totes les persones que amb el seu treball voluntari i desinteressat l’han fet possible.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.