Catarroja organitza un concurs per a escollir l’Àngel del Cant de la Carxofa

755

L’Ajuntament de Catarroja, en col·laboració amb la Societat Musical l’Artesana, la Unió Musical de Catarroja, el Conservatori Professional de Música José Manuel Izquierdo, la Coral Polifònica Sant Pere, la Coral Polifònica Sant Antoni i la Confraria del Santíssim Crist de la Pietat, ha organitzat un concurs per a escollir el xiquet o la xiqueta que interpretarà el personatge de l’Àngel al tradicional Cant de la Carxofa, que se celebrarà durant el mes de setembre, amb motiu de la festivitat del Santíssim Crist de la Pietat.

Des del 5 de març fins al dia 20 del mateix mes podran presentar-se les inscripcions al concurs a l’Oficina d’Atenció Ciutadana del municipi o telemàticament a través de cavi.catarroja.es. Podran participar xiquetes i xiquets empadronats a Catarroja que tinguen entre 6 i 11 anys en el moment de la sol·licitud de participació.

L’Ajuntament de Catarroja facilitarà a les persones participants un exemplar original de la partitura del Cant de la Carxofa perquè puguen preparar les proves de selecció. La primera part del concurs es realitzarà el dia 13 de maig davant un jurat especialitzat que determinarà els tres finalistes que passaran a la següent fase.

La fase final, el 8 de juliol

El jurat valorarà la tècnica, l’afinació, l’execució i la interpretació gestual de les xiquetes i els xiquets participants. La fase final del concurs se celebrarà el 8 de juliol. En un acte al Teatre Auditori de Catarroja els tres seleccionats hauran d’interpretar el Cant de la Carxofa, sense partitura, acompanyats de coral i orquestra.

Vistes les actuacions, el jurat donarà a conéixer el guanyador o guanyadora del concurs. Per la seua banda, els xiquets o xiquetes que es classifiquen en segona i tercera posició podran formar part del cor que acompanyarà a l’Àngel en la celebració del Cant de la Carxofa el mes de setembre.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.