Catarroja llança la campanya ‘De la Terra a la Terra’ amb motiu de la instal·lació del 5é contenidor

494

L’Ajuntament de Catarroja continua avançant en les campanyes de conscienciació del reciclatge. En aquest cas, amb motiu de la instal·lació del cinqué contenidor, residus orgànics, llança ‘De la Terra a la Terra’, amb la qual es vol conscienciar de la quantitat de residus orgànics que podem reciclar si seleccionem els nostres residus correctament.

A Catarroja es produeixen a mensualment més de 700.000 quilos de residus, sense comptar roba, vidre, plàstic o cartó que es depositen en els seus respectius contenidors de reciclatge. En altres xifres, són 300 quilos de residus per persona. Unes quantitats desorbitades i inassumibles per al nostre planeta si no realitzem un correcte ús d’elles una vegada les hàgem rebutjades. Aquesta és la base de la campanya ‘De la Terra a la Terra’ que vol visualitzar aquesta realitat convidant a la població a començar a separar els residus orgànics i depositar-los en el cinqué contenidor que a poc a poc es distribuirà pel municipi i que posteriorment es convertirà en compost, tornant, com diu la pròpia campanya, a la terra.

De la Terra a la Terra

La campanya ‘De la Terra a la Terra’ constarà de diferents accions i tallers que començaran aquest dissabte 16 de novembre en el Mercat de Catarroja. Ací es realitzarà un taller destinat al públic infantil, però també adult, per a explicar quins elements es poden depositar en aquest contenidor, quins beneficis implica per al nostre entorn i com podem fer-lo de manera senzilla.

Després de la primera jornada al Mercat, es realitzaran diferents accions a Catarroja, començant pel Col·legi Vila Romana, on se situaran els primers contenidors marrons en el municipi.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.