Catarroja col·labora amb els centres educatius per a que l’alumnat puga seguir les seues clases online

791

L’alumnat de Catarroja està rebent a la seua casa durant aquests diez tots els llibres i materials per a afrontar, online, l’últim trimestre del curs. L’Ajuntament de Catarroja ha oferit a tots els centres del municipi, públics i concertats, la possibilitat que, mitjançant una empresa de transport, aquests materials arriben a casa de tot l’alumnat amb plenes garanties de seguretat.

D’aquesta manera, amb una xicoteta inversió econòmica s’ha invertit en seguretat per a les famílies i en agilitat a l’hora de poder accedir a aquestes eines educatives.

Tablets amb accés a internet

L’Ajuntament també estudia la possibilitat de completar, amb tablets amb accés a internet, les necessitats que han exposat els centres a petició de les famílies.  Catarroja espera en breu poder cristal·litzar aquesta proposta amb la compra d’aquests aparells tecnològics necessaris per a seguir el curs online i que posteriorment es quedarien a disposició de l’Ajuntament per a cobrir necessitats en materia educativa o també per a tasques formatives en l’Escola d’Adults.

“Les inversions en educació sempre són barates perquè estem invertint en el futur de les nostres filles i fills, per la qual cosa és fonamental el poder facilitar-los totes les eines possibles per a desenvolupar la seua tasca educativa i seguir en contacte amb el personal docent”, segons explica José Antonio Cuberos, regidor d’educació de l’Ajuntament de Catarroja qui ha agraït la perfecta sintonia i coordinació per a aconseguir aquesta acció dels tècnics municipals i centres educatius.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.