Bonrepòs i Mirambell adjudica la reforma i climatització de la Llar per 252.890 euros

366

L'Ajuntament de Bonrepòs i Mirambell ha adjudicat l'execució del projecte de reforma i climatització de la Llar, l'obra de major importància entre les finançades per la Diputació de València dins del Pla d'Inversions 20-21 del municipi.

La setmana passada estes obres van ser adjudicades a l'empresa Fersitec Proyectos y Tecnologías SLL, amb la qual es va signar el contracte per part de l'alcaldessa Raquel Ramiro. Posteriorment es van visitar les instal·lacions per a concretar la data de l'inici de les obres, prevista per al mes de setembre.

El preu del contracte adjudicat és de 252.890 euros, IVA inclòs, i compta amb un termini d'execució de quatre mesos, termini que es reduirà en 40 dies com a millora presentada per l'empresa.

Entre els treballs a realitzar es troba l'adequació i execució de nous camerinos, magatzem i cambra per a l'equip SAI de protecció elèctrica en l'escenari, la instal·lació de nou paviment en tot el recinte, la instal·lació d'una plataforma salvaescales i la climatització del saló.

L'alcaldessa Raquel Ramiro s'ha mostrat "molt il·lusionada" amb què s'inicie l'última fase "que permetrà que l'any vinent puguem tornar a utilitzar aquest espai cultural essencial per a la localitat".

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.