Bloc-Compromís de Burjassot denunciarà davant la Policia Nacional una nova agressió a la seua seu

0
65
Bankia

Aquest cap de setmana, després de la presentació del llibre de Vicent Flor ‘Noves glòries a Espanya. Anticalanisme i identitat valenciana’, han aparegut a la seu del BLOC-Compromís de Burjassot pintades amb l’emblema de les Waffen SS, les forces de xoc del règim de Hitler.

Emili Altur, portaveu del Bloc-Compromís a l’Ajuntament de Burjassot, ha denunciat aquest matí un nou atac feixista a la seu del BLOC-Compromís a a Burjassot: “no és la primera vegada que ataquen la nostra seu amb pintades o trencant els vidres de la porta, però no deixa de ser sintomàtic que aquest nou atac feixista tinga lloc hores després de la presentació del llibre de Vicent Flor, que precisament relata la història de violència de la ultradreta al País Valencià”.

Altur ha manifestat que davant aquest atac, “el Bloc-Compromís de Burjassot denunciarà davant la policia nacional aquesta nova agressió, tot esperant que la delegada del govern, Paula Sánchez de León dedique, com a mínim, els mateixos esforços en reprimir i perseguir els grups nazis i feixistes com ho ha fet, injustament, amb els estudiants valencians”.

Per últim el portaveu del BLOC-Compromís a Burjassot ha recordat que “al nostre poble ja hem viscut episodis molt desagradables amb grups feixistes, des de l’assassinat de Guillem Agulló als implicats pel cas Panzer, detinguts a Burjassot i als que se’ls va requisar tot un arsenal”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here