Arriben les III Jornades Internacionals de Ceràmica ‘El Torn del Torn’ a Manises

380

L’Associació Nacional de Professionals de la Ceràmica (ANPEC) ha organitzat una nova edició de les Jornades Internacionals de Ceràmica El Torn del Torn en col·laboració amb les Regidories de l’Ajuntament de Manises de Promoció de la Ceràmica i Turisme, el Museu de Ceràmica de Manises, l’Escola Superior de Ceràmica de Manises (ESAC), AVEC-Gremio i Caixa Popular.

Es tracta d’una experiència única a la qual les persones participants tindran l’oportunitat d’absorbir el coneixement de professionals amb molt de prestigi dins del sector, així com interactuar amb altres persones interessades en la producció de ceràmica.

Aquesta tercera edició, que tindrà lloc els dies 5, 6 i 7 d’abril, pretén convertir-se en un esdeveniment de repercussió internacional on els i les artistes faran demostracions de les seues diferents tècniques, des de modernes a tradicionals, a través de diferents classes magistrals.

Per participar no és necessari tindre coneixements previs i l’aforament màxim serà de 50 persones. Hi ha dos opcions de participació: l’entrada per als tres dies té un preu de 120 euros i la d’un dia costa 50 euros.  La inscripció es realitza amb l’enviament d’un justificant d’ingrés bancari al correu electrònic turnodeltornoanpec@gmail.com. Per a més informació, es pot accedir a les xarxes socials oficials del Turno del Torno.

A banda de les masterclass, tindran lloc altres activitats, com per exemple, visites guiades al Museu de la Ceràmica Valenciana de Gimeno i al Museu de Ceràmica de Manises, projeccions i col·loquis sobre Cineràmica, diferents performances i workshops o la presentació i exposició de les obres dels ceramistes convidats: Penélope Vallejo, Toño Naharro, Juan Ortí, Jaime Romero i Pepe Royo. Per a finalitzar les jornades es realitzarà un concurs, les Olimpiades del Torn.

Segons paraules del regidor de Promoció de la Ceràmica de l’Ajuntament de Manises, Xavier Morant, “activitats com aquestes són d’una gran importància ja que posen en valor i mantenen viu el nostre patrimoni i el nostre ben identitari més apreciat, la ceràmica”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.