Arranquen les festes de Sedaví amb l’encès de la il•luminació i l’actuació de Empopados

0
805

Sedaví va iniciar el seu programa de festes en la nit del divendres amb un correfocs, realitzat pels Dimonis de Montolivet, que va recórrer els carrers Sèquia Calvera, Pintor Sabater i Sol per a finalitzar en el recinte festiu, on minuts després va tindre lloc l’encès de la il·luminació.

L’acte va comptar amb la presència dels membres de la Corporació Municipal i concloent la jornada amb una revetla de l’Orquestra Empopados també en el recinte festiu.

El dissabte, la pluja va ser protagonista en la programació festiva. Si be el Concurs de Paelles va començar amb cert retard, va fer acte de presència quan el jurat estava rebent als participants i va obligar a suspendre la Festa de l’Escuma, pel risc que podia comportar per al material elèctric. Sí es va dur a terme el lliurament de premis al que van assistir l’alcalde, Josep Ferrán Baixauli, la regidora de Festes, Beatriz Cuesta, i els edils José Francisco Cabanes i Úrsula Campo.

Ja per la vesprada es va celebrar el Torneig d’Escacs en la Sala Senyera del Poliesportiu, en lloc de la Plaça d’en Jaume I, amb la participació de vint equips, i la victòria del Club d’ Escacs Benimaclet, per davant del Burjassot i el Silla. Al lliurament de premis van assistir el regidor d’Esports, José Francisco Cabanes, la Fallera Major Infantil de Sedaví Mª Amparo Valera i el president del Club d’Escacs El Drac Negre, Luis Sánchez.

En la Plaça Ausiàs March va tindre lloc el Festival de Bandes de Música amb la participació de l’Agrupació Artística Manisense i la Santa Cecília de Sedaví, si be l’aigua va fer acte de presència abans que actuara la banda sedavienca, obligant a suspendre el concert. L’alcalde, Josep Ferrán Baixauli, la regidora Úrsula Campo i la Fallera Major de Sedaví, Laura Briz, van fer lliurament dels corbatins als banderers de les dues agrupacions musicals. Ja en la nit, la pluja va caure amb força durant l’espectacle de varietats i el concert Niu de Nits, que també van acabar abans d’hora.

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here