APPicanya ja compta amb quasi mil persones usuàries

626

Des de finals del mes de juny està disponible tant per a android com para IOS, i de forma gratuïta, la nova aplicació municipal de l'Ajuntament de Picanya per a mòbils. Aquesta nova aplicació, anomenada APPicanya i que substitueix a l'anterior, ofereix un bon nombre de millores tant a nivell tècnic (temes d'adaptabilitat a diferents dispositius i formats) com a nivell de serveis i possibilitats.

app-picanya
Aquesta nova aplicació suma als serveis ja existents en l'anterior (avisos municipals immediats, avisos relacionats amb el teu cotxe en la via pública, comunicació d'incidències en carrers i places, servei diari de notícies, agenda...) nous serveis relacionats amb el fet que la nova aplicació permet la identificació com a persona usuària i amb ella l'accés a temes com a avisos relacionats amb impostos municipals, lloguer de pistes esportives, etc.

En tan sol una mica més de dos mesos, la nova aplicació per a mòbils de l'Ajuntament de Picanya ha aconseguit, pràcticament, la xifra de mil persones usuàries el que suposa ja està instal·lada en els telèfons del 9% de la població del nostre municipi.

A dia d'avui aquesta nova aplicació ja s'ha convertit en el primer canal a l'hora que veïnes i veïns puguen comunicar a l'Ajuntament incidències en la via pública (contenidors trencats, vandalismes, branques caigudes, sots, trapes obertes, malament funcionament de determinats serveis...). A més aquesta nova aplicació permet conèixer en el moment l'estat de resolució en el qual es troba qualsevol de les incidències comunicades, des del principi fins a la seua solució final.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.