Albalat dels Sorells aprova un pressupost de 2,5 milions d'euros per a 2017

1725

Dimarts passat, el ple ordinari de l'Ajuntament d'Albalat dels Sorells va aprovar els pressupostos per al 2017 gràcies als vots a favor del grup PSOE i Compromís, sent la quantitat total del pressupost de 2.577.252,73 euros.

L'actual equip de Govern ha apostat per incrementar notablement les partides de Servicis Socials, l'ocupació, la cultura i la promoció del comerç local. Així mateix, el pressupost destinat a subvencions directes i a programes socials és de 61.000 euros, amb el que es pretén atendre totes les necessitats relacionades amb la família, majors, dones, menors, malalts mentals, discapacitats, etc.. que es plantegen.

“Amb estes ajudes volem donar resposta a les prioritats, necessitats i demandes dels nostres veïns i veïnes formulades en el exercici 2016, perquè cap persona es quede en el camí, i així, millorar el seu benestar social i la seua qualitat de vida”, expliquen des del Govern municipal.

A més, s'augmenta el programa d'ajudes d'emergència social fins a 30.000 euros (20.000 euros es van destinar al 2016). Com a novetat, enguany es contempla subvencions per fer front al pagament de l'IBI, ajudes a l'escolarització de 0 a 3 anys, ajudes i recolzament escolar i extraescolar a més del foment de la natalitat, que es regularan per mitjà d'unes bases.

També s'augmenta el pressupost per a contractar temporalment ciutadans d'Albalat del Sorells, fins a arribar als 40.000 euros. Amb aquesta mesura, enguany es pretén contractar més del doble de veïns i veïnes per mitjà de les bosses de treball que hi ha en vigor. En total, més de 100.000 euros del pressupost destinat directament per les persones.

En quant al foment del comerç local, s'augmenta la partida fins als 7.000 euros i es complementa amb les ajudes a la natalitat, que suposaran uns 100 euros per naixement i revertiran també en el comerç local amb un xec de compra. També cultura, infància, educació i formació, experimenten una notable pujada fins a arribar als 46.000 euros.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.