Alaquàs renova la sala de fitness del poliesportiu El Bovalar

0
1610

Els i les usuàries del poliesportiu del Bovalar d’Alaquàs han iniciat el nou curs estrenant una nova sala de fitness i musculació. L’Ajuntament d’Alaquàs ha invertit un total de 65.000 euros en la millora i ampliació d’aquest servei. Un compromís assumit amb les esportistes que a diari passen per aquesta sala i que és una realitat des d’aquest mes de setembre.

La sala presenta una nova imatge i noves instal·lacions. L’Ajuntament ha adquirit un nou equipament per tal d’adaptar-lo a les necessitats dels i les usuàries. L’espai compta ara amb quatre el·líptiques, quatre bicicletes estàtiques i quatre cintes per a caminar o córrer a més de diferents aparells de musculació i manteniment i de pes lliure que facilitaran i milloraran la qualitat dels exercicis que es practiquen en ella.

L’Ajuntament ha adquirit també quatre televisors, un nou aparell de climatització per mantindre la sala en les condicions òptimes per a la pràctica d’esport i s’han realitzat treballs de manteniment, il·luminació i pintura.

Per tal de completar i millorar aquest servei, el Consistori ha ampliat a més l’horari del personal que treballa com a monitor en la sala per tal que els i les usuàries compten amb entrenadors al llarg de tot el dia.

Amb l’objectiu de millorar el servei que en ella s’ofereix, l’Ajuntament d’Alaquàs està treballant ara en l’adquisició d’un nou programa informàtic de control d’usuaris per tal que els entrenadors tinguen un seguiment integral de les persones usuàries per ajudar-los en els seus objectius. Una proposta innovadora i moderna pel tal d’oferir un servei d’entrenament complet.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here