Alaquàs rebaixa el preu dels programes esportius i ofereix bonificacions per als col•lectius amb menys recursos

0
98

01.alaquas.esports2L’Ajuntament d’Alaquàs ha posat en marxa enguany una programació esportiva renovada i amb preus molt competitius. La baixada de preus en tots els programes esportius que s’ofereixen als poliesportius municipals d’Alaquàs, la inclusió de noves disciplines esportives, la flexibilitat en la matriculació d’activitats, l’oferta de bonificacions per a tots els públics, especialment per als col·lectius amb menys recursos, i el servei gratuït de spa per a abonats són les novetats més destacades.

Segons l’alcaldessa d’Alaquàs, Elvira García Campos, “l’Ajuntament d’Alaquàs ha realitzat un important esforç per oferir una programació altament competitiva i accessible per a tots els públics, baixant els preus de manera considerable i adaptant-nos a les necessitats i demandes ciutadanes”.

La nova programació esportiva presenta una gran diversitat d’activitats que poden ser combinades d’acord amb l’interés dels usuaris i usuàries. La programació dirigida al públic adult inclou classes col·lectives de gimnàstica de manteniment i salut, aeròbic, step pilates i yoga així com altres disciplines novedoses com body power, latinos-zumba, aero-gap i body balance.

Les persones majors tenen a la seua disposició gimnàstica de manteniment i salut i per a els escolars s’ofereix esport base així com atletisme en totes les seues categories. Pel que fa a les activitats de piscina, l’oferta és molt variada i contempla programes de natació per a nadons, hidroteràpia, correctiva, desviació de columna, natació adaptada i aquafitness entre altres.

Bonificacions i spa gratuït per a abonats

L’Ajuntament d’Alaquàs ha posat en marxa un sistema de bonificacions molt més ampli que en temporades anteriors. El més destacat és un descompte del 25% en els cursos per a abonats, famílies en situació d’atur, famílies nombroses, persones discapacitades, jubilats i pensionistes i carnet jove així com gratuïtat per a persones amb més d’un 33% de discapacitat. S’ofereixen també abonaments amb un 25% de descompte i abonaments especials que podran ser adquirits per als col·lectius amb menys recursos.

Com a novetat, i per tal de millorar els serveis esportius que s’ofereixen, l’Ajuntament ha decidit enguany incloure de manera gratuïta el servei de spa per a abonats així com dotar el gimnàs i la sala de càrdio d’un entrenador de sala que assessorarà els usuaris i supervisarà l’entrenament en horaris de matí i vesprada.

Dins de la programació esportiva, i tal i com s’ha vingut realitzant fins ara, s’ofereix també a preus molt competitius la possibilitat de lloguer del pavelló cobert, les sales de barri i polivalents, carrers a la piscina coberta i els camps de futbol 7 i 11 així com les pistes de tenis i pàdel el poliesportiu el Terç.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.