Alaquàs premia l’esforç i el treball de tres veïns en motiu dels seus premis conmemoratius del 9 d’Octubre

593

Alaquàs celebrà al Claustre del Castell una nova edició dels Premis Castell d’Alaquàs, una iniciativa que l’Ajuntament del municipi va posar en marxa per commemorar la data històrica del 9 d’octubre i premiar, al mateix temps, l’esforç i el treball de la ciutadania; dels alaquasers i alaquaseres que han tingut especial rellevància i transcendència.

Alaquas premis catell 2019Els premis d’aquesta setena edició han recaigut enguany, a la categoria d’Arts, en el compositor José Salvador González; categoria Emprenedor en l’empresari Miguel Martí Medina i, a la modalitat Humanitats, en la mediadora social Flor Hoyos Alarte.

El Quartet de Clarinets de la Unió Musical d’Alaquàs va ser l’encarregat de posar la nota musical a la vetlada,  amb la interpretació de quatre peces que van servir com introducció  per a la presentació d’aquesta nova edició del Premis Castell d’Alaquàs.

L’acte va estar presidit per l’Alcalde d’Alaquàs Toni Saura i el Regidor de Cultura Fran Evangelista que van procedir al lliurament dels guardons.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.