Alaquàs dansa demà contra de la violència cap a les dones

613

1billion 1Alaquàs protagonitzarà el dijous 11 de febrer un dels actes commemoratius de la campanya internacional One Billion Rising en contra de la violència de gènere, una iniciativa posada en marxa per la feminista estadounidense Eve Ensler per tal de lluitar contra tota la injustícia de la violència de gènere. El Consell de Dones ha decidit fer la seua aportació a aquesta iniciativa amb la posada en marxa d’una dansa tradicional per a tota la població.

La dansa tindrà lloc a les 19 hores a la porta de l’Ajuntament d’Alaquàs i comptarà amb la participació del grup de tabalets i dolçainers d’Alaquàs, que posaran la música i el ritme als diferents balls que seran coordinats pel Consell de Dones.

El Consell de Dones d’Alaquàs es reuneix periòdicament per treballant en l’organització d’activitats i programes que fomenten la participació de les dones d’Alaquàs en la vida municipal. En aquests moments, l’entitat es troba treballant en l’organització de la nova programació anual, concretament en les activitats relaciones amb el 8 de Març, Dia de la Dona Treballadora.

Es tracta d’un òrgan consultiu de participació, coordinació i assessorament encarregat de recollir, estudiar i fer propostes per a la resolució de les demandes, conflictes i situacions de discriminació amb les que s’enfronta la dona en la societat. Aquest és un nou òrgan assessor a través del qual es fomenta la participació de la ciutadania en la vida municipal, possibilitant una efectiva igualtat d’oportunitats i una plena participació de la dona en la vida política, cultural, econòmica i social.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.