Alaquàs celebra una nova edició del seu mercat medieval

666

Durant el cap de setmana, del 31 d’agost fins al 2 de setembre, Alaquàs ha viatjat cap a  una de les èpoques més evocades a la literatura, gràcies a la celebració d’una nova edició del Mercat Medieval, que cada any organitza l’Ajuntament d’Alaquàs als voltants del Castell.

Alaquàs mercat medievalEl Mercat Medieval d'enguany ha estat distribuït en quatre zones diferents; just a la part nord del Castell hem pogut trobar instal·lades les casetes d'artesania local.

La cita ha comptat amb un sector dedicat a la gastronomia, on s’han situat els llocs de venda d'aliment. També, com és tradició, s’ha inclòs una zona d'oficis tradicionals on el visitant ha pogut gaudir de l'elaboració d'articles artesanals mitjançant tècniques que han arribat a nosaltres després d'anys de perfeccionament.

Les i els més xicotets de la casa han tingut també el seu espai: dues zones infantils amb ludoteca, laberint musical, taules d'enginy, cavallets Da Vinci i conta contes; llibres que han completat aquesta cita que no pot faltar a l’agenda de les Festes Majors d’Alaquàs.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.