Al voltant de 400 persones participen en la primera Aurora

459

Al voltant de 400 persones participaren en la primera Aurora d’enguany, una tradició que reunix any rere any milers de participants. La tradicional Aurora de Torrent estrenà el passat cap de setmana els actes que tindran lloc a la capital de l’Horta Sud al llarg del mes de desembre i principis de gener, amb motiu de les festes nadalenques.

Al voltant de 400 persones participen en la primera AuroraDissabte de matinada, a les 6 en punt, els participants en l’Aurora es reuniren a les portes de la parròquia Nostra Senyora de Montsió per a començar el seu recorregut pels carrers de Torrent. La comitiva recorre la ciutat cantant cobles tradicionals i és tradicional fer parades en cases particulars o seus socials d’agrupacions i associacions que oferixen un xicotet desdejuni.

El primer dia és l’Ajuntament qui obri les seues portes. Així, dissabte passat, l’alcalde Jesús Ros, acompanyat de bona part de la corporació municipal, rebé els assistents a les portes de la casa consistorial. L’Aurora a Torrent, que organitza des de fa més d’un segle la confraria de la Mare de Déu del Rossari, comença cada 8 de desembre, festivitat de la Immaculada Concepció, i acaba el 6 de gener, dia de Reis. A més d’eixos dos dies, l’Aurora se celebra cada diumenge entre estes dates, i també  el 26 de desembre.

@hortanoticias en Telegram

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.