Ajuntament, Junta Local Fallera i les 4 comissions falleres de Sedaví acorden suspendre les falles 2020

1002

L'Ajuntament, la Junta Local Fallera i les 4 comissions falleres de Sedaví, reunits telemàticament, han acordat per unanimitat suspendre definitivament la celebració de les Falles 2020 i obrir un nou exercici faller per a celebrar la festa fallera en març de 2021.

crida fallas Sedaví 2020Els reunits, entre ells l‘alcalde de Sedaví Jose Cabanes, el President executiu de Junta Local Fallera, Jose Miguel Vila i les presidències de les quatre comissions de Sedaví, també han acordat mantindre a totes i tots els representants de Junta local de Sedaví i de les quatre comissions els seus càrrecs per al exercici 2021.

La Junta Local Fallera i l ́alcalde de Sedaví tambén ha pactat cedir la dotació pressupostària consignada a la celebració de Falles 2020 per a fer front a aquesta crisis sanitària.

L'Ajuntament, la Junta Local Fallera i les 4 comissions falleres de Sedaví han donat suport i ànims als sectors propis que treballen per enaltir la nostra festa, les comissions faran tot el possible per a pal·liar els desajustaments que aquesta pandèmia està provocant dins de la nostra festa, estudiant totes les possibilitats i fent un gran esforç.

Els firmants del anunci han traslladat el seu agraïment a totes aquelles persones que durant aquest estat d’alarma "han estat treballant pel benestar de tots i totes. I com no, enviar les nostres mostres d’afecte a totes aquelles persones que pateixen les conseqüències d’aquesta situació, i també donar-li el condol a les persones que han perdut algun familiar. Per últim, també volem agrair i donar ànims als fallers i falleres que pertanyen a les comissions de la localitat".

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.