Xirivella celebrà la 'Setmana Jove d'Estiu' que comptà en 'Les Nits Joves d'Estiu' com a novetat

836

El Centre Jove Xirivella va estrenar i posar en marxa un nou programa d'oci educatiu destinat a la població jove del municipi.

ataque ZombiPer una part, un any més Xirivella ha comptat amb les activitats de la 'Setmana Jove d'Estiu', les vesprades del 9 al 13 de juliol, en què la gent jove va disfrutar de les diverses activitats que es plantejaren, relacionades amb els videojocs, els esports i els jocs de taula. Es tracta d'una iniciativa que s'ha convertit en un espai d'oci saludable molt important per a la joventut del municipi, dirigida especialment als 13 i 16 anys.

Per altra part, i com a novetat d'enguany, s'ha celebrat per primera vegada el nou programa d'oci educatiu 'Les Nits Joves d'Estiu'. Els tallers presentats començaven a les 21:30 h i acabaven a les 00:30 h; i la primera activitat realitzada va tindre lloc el dijous 5 de juliol, amb una jornada molt artística de talleres de dj, vídeo art, fotografia, grafit i dansa urbana. Els xics i xiques que hi acudiren disfrutaren d'una nit en què la cultura visual i artística fou la clau.

Seguidament, el 12 de juliol, els zombis arribaren a Xirivella amb el 'Misteri Zombi', que va consistir en una divertida gimcana de proves amb temàtica i ambientació zombi. Hi participaren més d’un centenar de joves, a més a més del nombrós públic espectador. El plantejament de l'activitat consistia en una sèrie d'enigmes que els participants devien resoldre mentre fugien dels zombies que hi havia solts pel carrer.

Finalment, l'encarregada de d’acomiadar-se va ser la celebrada 'PisciFest', amb diferents activitats gratuïtes amb l'entrada i fent ús de l'apertura de la piscina municipal a les nits. La música, els jocs d'aigua i les activitats esportives van posar punt final a uns dies en què la diversió, l'amistat i l'aprenentatge van ser els protagonistes entre els joves de Xirivella.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.