Tres eurodiputats visiten demà el col·legi Sant Joan de Ribera de Burjassot i el Ciutat de Cremona d’Alaquàs

553

altur_jordi_lolesL’ex alcalde de Burjassot i eurodiputat de Compromís al Parlament Europeo, Jordi Sebastià, cumplint el seu compromís amb l’AMPA del col·legi Sant Joan de Ribera de Burjassot, visitarà demà aquesta escola a les 10.00 hores, acompanyat de dos membres del seu grup, ALE Verds, Ernest Maragall i Jill Evans, membres de la comissió de cultura i educació de l’eurocambra.

Aquesta visita s’emmarca dins una jornada que els eurodiputats dedicaran a conèixer de primera ma quins son els problemes reals, pel que fa a les infraestructures, del sistema públic d’ensenyament valencià. Abans de la visita al Sant Joan de Ribera de Burjassot, estaran al 103 de Valencia i posteriorment al Ciutat de Cremona d’Alaquàs.

“L’objectiu d’aquesta visita a l’escola de Burjassot”, ha declarat Sebastià, “no és altra que ensenyar als meus companys membres de la comissió de cultura i educació del Parlament Europeu la situació que viu la comunitat educativa del centre en una situació de provisionalitat des de fa més de 20 anys”.

“Tant Ernest Maragall com Jill Evans son coneixedors de l’informe del Banc Europeu d’Inversions (BEI) pel que respecta a l’ús que ha fet la Conselleria d’Eduació i Cultura de la Generalitat Valenciana i volen vore-la amb els seus propis ulls i intercanviar impressions amb l’AMPA i la direcció del centre”, ha declarat el ex alcalde.

1 Comentario

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.