S’inicien els tràmits per a què el litoral sud de la Pobla de Farnals siga considerat platja

982

L’Agència Valenciana d’Aigua ha contactat amb l’Ajuntament de la Pobla de Farnals per a tramitar la desafecció de la platja Sud del port, una demanda realitzada per la regidoria de Turisme des de l’inici de la legislatura. De moment, esta regió del litoral no està considerada com a zona de platja, però el Consistori presta els mateixos serveis que en la platja Nord: banys públics, servei de socorrisme i vigilància policial.

Una vegada acaben els tràmits, el tram passarà a formar part del catàleg de platges de la Generalitat i deixarà de ser qualificat com a bocana del port. L’Agència Valenciana d’Aigua ha realitzat anàlisis periòdiques en esta zona i són suficientment bons com per a declarar la platja Sud apta per al bany.

Així, la Pobla de Farnals podrà optar a la consecució d’una segona Bandera Blava i altres acreditacions turístiques en este punt que, a més, és molt adequat per a les famílies amb xiquets i xiquetes, ja que no presenta d’onatge gràcies a la proximitat dels dos espigons.

Els tràmits iniciats amb l’Agència Valenciana d’Aigua són una excel·lent oportunitat perquè la Pobla obtinga nous guardons que certifiquen la qualitat del nostre nucli costaner”, ha declarat el regidor de Turisme, Emili Gómez.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.