S’inicien els programes d’ocupació juvenil a l’Ajuntament de Godella amb la contractació de cinc joves

713

Avui s’han incorporat cinc persones a l’Ajuntament de Godella contractats a partir dels programes d’ocupació juvenil Ocupació Pública Juvenil (EMPUJU) i Ocupació Qualificada Juvenil (ENCUJU).

Els dos programes estan pensats per a la incorporació al mercat laboral durant set mesos de joves menors de 30 anys que estiguen apuntats al sistema de garantia juvenil. Enguany és la primera vegada que s’implanten en tots els ajuntaments.

Els cinc tècnics qualificats contractats per a cada departament (Cultura, Igualtat, Informàtica, Personal, Contractació i Secretaria, i Alcaldia) van ser rebuts divendres passat per l’alcalde accidental, Francesc Aràndiga, a l’Ajuntament.

El regidor d’Ocupació, Voro Soler, ha explicat que “els dos programes estan pensats per a potenciar la incorporació al món laboral dels joves. D’aquesta manera, s’aconsegueix que joves sense experiència laboral tinguen contacte amb empreses i, com en aquest cas, amb una administració local com és l’Ajuntament”. A més, afirma que “és un programa innovador amb el qual està segur que s’aconseguiran resultats interessants de cara a la incorporació dels joves en el món laboral”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.