Silla vol atraure i retenir activitat econòmica per generar fins a 750 nous llocs de treball

862

Cada dimecres, l’alcalde de Silla, Vicent Zaragozá, al costat dels tècnics de medi ambient i promoció econòmica de l’Ajuntament de Silla, continuen amb el programa Sill@trau, pel que visiten les empreses per generar un clima empresarial afavoridor capaç d’atraure i retenir activitat econòmica, així com identificar les empreses que poden generar llocs de treball. L’objectiu de l’Ajuntament és arribar als 750 nous llocs de treball.

La passada setmana van visitar les empreses Cosentino i Fluge. Durant la visita, l’alcalde i els tècnics municipals han conegut de primera mà l’activitat que desenvolupen aquestes empreses, així com han identificat al costat dels seus gerents les necessitats i millores empresarials, a més d’informar-se sobre el potencial de creixement de creació de nous llocs de treball.

Sill@trau és un projecte de promoció econòmica que té la missió de convertir Silla en una ciutat atractiva per a empreses, generadora d’ocupació i de dinamisme econòmic que fomente la cohesió social, la protecció del medi ambient i la projecció global.

Entre els reptes que l’Ajuntament vol aconseguir es troba la plena ocupació del sòl i naus disponibles, que és actualment d’un 70 %, aproximadament, així com la implantació de 98 noves empreses i la generació de fins a 750 nous llocs de treball que ajuden a abaixar la taxa d’atur local. També es vol incrementar la satisfacció de les empreses de Silla i duplicar la taxa d’emprenedoria local que es troba actualment en un 7 %, molt inferior a la mitjana de la comarca.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.