Roca-Cuiper celebra la seua XII Setmana Cultural amb activitats per a totes les edats

0
88

L’Associació de Veïns i Consumidors de Roca-Cuiper es disposa a celebrar els pròxims dies la seua Setmana Cultural amb un ventall d’actes dirigits a tots els veïns de les diferents edats.

El dimarts s’impartirà una conferència sobre ajudes i programes destinats a la gent gran a càrrec d’Amparo Coscollà, coordinadora de Serveis Socials de l’Ajuntament de Meliana. Dijous s’inaugurarà una exposició de pintures de Conxa Pascual i Mª Carmen Muñoz i de socarrats d’Amparo Llopis, tres dones provinents de Montcada, València i Vinalesa que arrelaren a Roca-Cuiper ja fa anys.

La nit de divendres serà el torn per al café-teatre amb l’obra ‘En el limbo’ del grup Stres de 4uatre, mentres que dissabte l’actuació serà a càrrec del contacontes Llorenç Giménez amb ‘Contar és cooperar’.

La Setmana Cultural arriba a la seua dotzena edició i està organitzada per l’Associació de Veïns en col•laboració amb els ajuntaments de Foios i Meliana, l’Institut Municipal de Cultura de Meliana i el SARC de la Diputació de València. A més, l’Associació de Veïns juntament amb la Parròquia de la Misericòrdia han llançat Rocuperem, un projecte de recuperació d’història local.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.