La regidora de Burjassot es ratifica a les seus declaracions sobre Leopoldo Bonías a l'acte de conciliació

1275

La portaveu de Compromís a l’Ajuntament de Burjassot, Lluna Àrias, ha assistit a l’acte de conciliació davant la demanda interposada per l’intendent de Policia Local de València, Leopoldo Bonías, qui no s’ha presentat personalment.

La regidora ha anat a la conciliació al jutjat de pau, acompanyada de la seua advocada i de membres de Compromís Burjassot. Per la seua banda, Bonías ha estat representat pel seu advocat i procuradora.

En l’acte de conciliació, Àrias s’ha reafirmat en les seues declaracions, dient que “estan dins del normal exercici democràtic”. Així, no hi ha hagut conciliació entre demandada i demandant. Aquest és l’acte previ a la presentació d’una querella i ara queda en mans de Bonías continuar endavant amb el procés judicial.

Per part de Compromís Burjassot han volgut destacar “la fermesa i la tranquil·litat de la nostra portaveu” i han reiterat el seu suport a Àrias qui també a rebut el recolçament de Compromís per Paterna, municipi on Bonías va treballar com a cap de la Policia Local en dos ocasions, l'última, per només sis mesos després de que la Secretaria de l'Ajuntament recomanara no perllongar més la comissió de serveis del que ara es intendent de la Policia Local de València.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.