Rafelbunyol finalitza la primera fase de propostes dels pressupostos participatius

0
2 lecturas
Diumenge passat va finalitzar la fase de propostes ciutadanes dels Pressupostos Participatius Socials de Rafelbunyol, mitjançant la qual els veïns han presentat fins a 77 iniciatives d’execució.
Fase de propostes/ Foto. Ajuntament de Rafelbunol

Conclosa aquesta primera fase, cadascuna de les propostes ciutadanes presentades serà estudiada per una Comissió de Seguiment i Avaluació Tècnica de l'Ajuntament, per a comprovar la seua viabilitat i el compliment dels requisits establerts perquè siguen vàlides, com que estén vinculades a línies d’intervenció social, una de les novetats més destacables d’aquest procés participatiu per a enguany.

“Després de la pandèmia de la Covid-19 hi ha molts sectors i famílies afectats per la crisi, raó per la qual hem volgut que les iniciatives sorgides del poble foren, més que mai, dirigides a millorar la qualitat de vida dels nostres veïns i veïnes” afirma Fran López, alcalde de Rafelbunyol.

A més, afegeix que "una vegada més la nostra ciutadania ha demostrat la seua implicació amb el futur de Rafelbunyol. Sempre que obrim processos participatius la resposta és immillorable, demostrant que som una població activa i enfortint-se així la proximitat entre l'Administració Local i el veïnat."

A partir del 13 de setembre s'obrirà la fase de votació ciutadana perquè els veïns i veïnes trien les propostes que finalment s'executaran durant l’any 2022 amb els 75.000 € reservats als pressupostos participatius socials.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí