Rafelbunyol executarà 6 propostes ciutadanes gràcies als pressupostos participatius

443

Un projecte de patis inclusius i coeducatius, la millora de les instal·lacions del col·legi, un espai per a joves, la realització de sessions de cine a l’Auditori Municipal, la millora de les voreres i l’increment de neteja dels carrers són les propostes elegides per la ciutadania perquè l’Ajuntament de Rafelbunyol les duga a terme l’any vinent.

ayuntamiento de RafelbunyolDurant els darrers mesos l’Ajuntament de Rafelbunyol s’ha trobat immers en els seus primers pressupostos participatius, mitjançant els quals, el mateix veïnat ha decidit en què invertir 75.000 euros del pressupost municipal de 2020.

Finalitzada la fase de votacions ciutadanes el darrer 3 d’octubre, i tenint en compte el nombre de vots obtinguts per cada proposta ciutadana, així com el seu cost d’execució, estes són les 6 propostes que el consistori podrà realitzar durant l’any vinent.

La la realització d’un projecte de patis inclusius i coeducatius encapela la llista de les propostes més votades amb 134 vots, així com la millora de les instal·lacions del col·legi públic antic, amb 103 vots, i la creació d’un lloc per a joves i adolescents, proposta que ha obtingut 91 vots.

En un exercici de transparència i rendició de comptes, l’entitat municipal ha elaborat un ‘Informe de resultats dels Pressupostos Participatius de Rafelbunyol 2019-2020’, que ha posat a disposició de la ciutadania mitjançant la seua publicació en el Portal de Participació Ciutadana. A més, per tal d’explicar aquests resultats, el proper dimecres 23 d’octubre, a les 18:30 h, en la Sala d’Audiovisuals, l’Ajuntament realitzarà una reunió informativa dirigida a la ciutadania.

Fran López, alcalde de Rafelbunyol, ha manifestat la seua satisfacció amb aquesta primera edició de pressupostos participatius en la localitat ja que “està sent molt gratificant comprovar com els veïns i veïnes estan cada vegada més empoderats com a ciutadans i ciutadanes i s’impliquen en la millora del poble. Són més de 100 les propostes ciutadanes que es van fer i, en aquest sentit, és important que la gent també sàpia que, a més de les 6 propostes que executarem l’any que ve amb els 75.000 € reservats a pressupostos participatius, es van presentar propostes molt bones i que han suscitat l’interés de l’equip de govern”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.