bánner Auditori Horta Noticias

Quart tanca la biblioteca municipal en contra de l’acord plenari que exigeix la seua obertura en agost

1
160

La Biblioteca Pública Municipal de Quart de Poblet ha estat tancada des del 22 fins al 31 d’agost. Segons explica la regidora de Cultura, i sempre segons lo manifestat en un comunicat per part de Compromís, la biblioteca ha estat per descans del personal i per la desinfecció del local, fet que ha sigut criticat per Compromís que recorda que un acord municipal establia que romanguera oberta tot el mes.

Quart de Poblet. Biblioteca

Compromís per Quart de Poblet explica que l’any passat va presentar una moció en què demanava l’ampliació horària de la Biblioteca amb tres aspectes fonamentals basats en les queixes rebudes pels veïns del poble: que s’obriguera dissabte de matí, també al mes d’agost i que en període d’exàmens s’habilitara una Sala d’Estudi de 24 hores, com fan tota la resta de biblioteques dels pobles del voltant.

Compromís recorda que “el PSOE, amb la majoria absoluta, la va revocar i en va presentar una altra en la qual va accedir a les dues primeres propostes mentre que en la darrera va argumentar que sols obriria la Sala d’Estudi si calia i en funció del nombre d’estudiants”.

Compromís de Quart de Poblet explica a l’equip de Govern que “els acords al Ple estan per complir-los”.

1 Comentario

  1. […] Tras las quejas formuladas por Compromís por el cierre de la biblioteca municipal en el mes de agos…, la concejala de Cultura de Quart de Poblet, Cristina Mora, ha desmentido que el pleno del Ayuntamiento acordara el pasado mes de septiembre que la Biblioteca Pública Municipal “abriera todo el mes de agosto. O mienten a conciencia, o no se enteran de lo que aprobamos en el pleno, no queda más explicación, y ambas cosas son preocupantes e intolerables en quienes ejercen un cargo público”. […]

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here