Els cartells de l’ambulatori de Catarroja contenen faltes d’ortografia i errades gramaticals

0
284

La regidora de Política Lingüística i Promoció del Valencià de l’Ajuntament de Catarroja, Dolors Gimeno i Valero, s’ha dirigit a la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública perquè es faça càrrec dels cartells que hi ha al centre de salut del municipi, en els quals hi ha errades.

Catarroja. Centre de salut

A l’interior de l’edifici, es pot veure com estos contenen errades gramaticals i faltes ortogràfiques en valencià, la qual cosa, dificulta moltes vegades la comprensió del que indiquen.

A més, l’Ajuntament considera que s’està incomplint la normativa vigent sobre l’ús del valencià, entre altres, la Llei 4/1983 de 23 de novembre que té com a objectiu regular l’ús normal i oficial del valencià en tots els àmbits de la convivència social i l’ensenyament.

Dolors Gimeno demana que la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública solucione este problema el més aviat possible i adeqüe la cartelleria indicativa del centre de salut de Catarroja a les normes d’ús del valencià de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua i els seus criteris de redacció i usos lingüístics, per a complir amb l’obligació d’ús i promoció de la llengua tal com dicta la llei.

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here