Puçol convoca els premis de narrativa, pintura i poesia amb 7.000 euros per als guardonats

335

L’Ajuntament de Puçol ha publicat les bases dels premis de narrativa, de poesia José María Ribelles, i de pintura. Guardons que es lliuraràn el pròxim 8 d’octubre a la Gala dels Premis Vila de Puçol i que sumen 7.000 euros en premis per als guardonats.

En concret, el premi de major quantia és el premi de pintura que aquest any arriba a la seua trentena edició. El guanyador es portarà un premi de 3.000 euros. El procediment i tema de les obres serà lliure encara que les mesures no hauràn de ser inferiors a 60×80 ni superiors a 150×150.

En el cas del premi literari de narrativa, el guanyador d’aquesta trenta-unena edició s’emporatarà 2.000 euros en concepte de drets d’autor de la primera edició i drets de difusió electrònica ja que la seua obra serà publicada per Onada edicions. Haurà d’estar escrita en valencià i tindre una extensió d’entre 100 i 150 pàgines.

El premi de poesia José María Ribelles també tindrà un únic premi de 2.000 euros per a l’autor de l’obra guanyadora de la denovena edició. La temàtica, el metre i la rima seran de lliure elecció de l’autor. La col·lecció de poemes serà d’una extensió mínima de 60 folis i màxima de 120 folis.

El termini de presentació de les obres per als tres premis conclou el proper 15 de setembre i els guanyadors es coneixeran el 8 d’octubre a la gala dels Premis Vila de Puçol.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.