Podem Alaquàs dona l’enhorabona a la presidenta de Junta Local Fallera d´Alaquàs

0
454
Bankia

Podem Alaquàs ha volgut donar l’enhorabona a la reelecció de la presidenta de la junta local fallera d’Alaquàs. “July Roselló representa, no només a les comissions falleres, també al canvi en la dinàmica patriarcal, a la naturalitat de veure una dona en càrrec de representació, al comandament d’una entitat potent i que representa la cultura valenciana”, segons han declarat des de Podem Alaquàs.

Per això Podem ha volgut fer pública la seua “més sincera enhorabona” a la reelecció de la presidenta per part dels presidents i presidentes de les 11 comissions.

“Alaquàs és una ciutat fallera, cultural, fidel a les seues tradicions festives i que viu a la setmana fallera tota la seua intensitat cap a la cultura artística, la cultura musical, la cultura tèxtil i la cultura gastronòmica de les valencianes i valencians. Que a tota aquesta tradició se li afegeixi la igualtat amb una normalitat fora de lo comú, ens enorgulleix com alaquasers i alaquaseres”, segons ha explicat la formació en un comunicat públic.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here