Podem Alaquàs dona l’enhorabona a la presidenta de Junta Local Fallera d´Alaquàs

0
974

Podem Alaquàs ha volgut donar l’enhorabona a la reelecció de la presidenta de la junta local fallera d’Alaquàs. “July Roselló representa, no només a les comissions falleres, també al canvi en la dinàmica patriarcal, a la naturalitat de veure una dona en càrrec de representació, al comandament d’una entitat potent i que representa la cultura valenciana”, segons han declarat des de Podem Alaquàs.

Per això Podem ha volgut fer pública la seua “més sincera enhorabona” a la reelecció de la presidenta per part dels presidents i presidentes de les 11 comissions.

“Alaquàs és una ciutat fallera, cultural, fidel a les seues tradicions festives i que viu a la setmana fallera tota la seua intensitat cap a la cultura artística, la cultura musical, la cultura tèxtil i la cultura gastronòmica de les valencianes i valencians. Que a tota aquesta tradició se li afegeixi la igualtat amb una normalitat fora de lo comú, ens enorgulleix com alaquasers i alaquaseres”, segons ha explicat la formació en un comunicat públic.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.