Picassent treballa de valent per restablir la normalitat després de les pluges del passat 5 de novembre

751

Picassent treballa de valent per restablir a poc a poc la normalitat després de les pluges del passat 5 de novembre que varen provocar greus danys en les infraestructures  de vies i camins del terme municipal.

La gran quantitat d'aigua acumulada va provocar greus desperfectes en la pràctica totalitat de camins de terra, alguns fins i tot han hagut de fer-se de nou perquè la virulència de l'aigua els va fer desaparèixer total o parcialment.

Segons l'àrea d'Agricultura, “hi han 350 quilòmetres de camins asfaltats al terme que presenten alguna afecció donada la força de l'aigua que va derivar en l'alçament de l'asfalt en punts com, per exemple, el pas del gavatx i el barranc de les canteres, a la zona del Devadillo”.

La violència de l'aigua i les corrents varen provocar també la caiguda de murs i l'arrossegament de marges i pedres, desperfectes que la brigada municipal va començar a retirar poc a poc a l'endemà d'aquell episodi de fortes pluges.

Segons les dades facilitades per Meteo Picassent durant les jornades del 5 i el 6 de novembre s'arreplegaren 324 litres a Terrabona, 233 a la Soroixa i 205 a El Realón.

Els treballs que estan realitzant-se han rebut l'agraïment per part de la Comunitat de Regants del canal Xúquer-Túria, concretament del sector 4 representat per Raúl López Martorell i els sectors X i XI, representats a través d'Higinio Sanchis Sanchis. Tots dos han dirigit una carta a l'Ajuntament on han volgut manifestar el seu agraïment pels treballs de reconstrucció que estan realitzant-se. També la delegació d'AVA Picassent, a través del seu president, Paco Laza, s'ha volgut sumar a la roda d'agraïments.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.