Picanya i l’Associació de comerciants impulsen un distintiu per marcar els productes de l’horta valenciana

736

producte-horta-valenciana-picanyaL'Ajuntament de Picanya, amb la col·laboració de l'Associació del Xicotet Comerç de Picanya ha decidit posar en marxa un distintiu adreçat a marcar aquells productes agroalimentaris cultivats a les nostres terres.

Sota la denominació Producte de l'horta valenciana i amb un aspecte modern però evocador d'aquell llegendari cartell de Nitrato de Chile, s'han dissenyat uns indicadors tant de paret com per als basquets dels productes que indicaran al comprador quins dels productes en venda tenen origen a l'horta valenciana i, fins i tot, picanyera. Esta campanya està adreçada a les fruiteries del poble i finançada i dissenyada per l'Ajuntament de Picanya.

Amb esta campanya l'Ajuntament vol potenciar el consum de productes de proximitat comprats al xicotet comerç tradicional. D'esta manera es vol vitalitzar un consum responsable tant a nivell social, com medi ambiental i fomentar una alimentació de major qualitat.

Així en breu es podran identificar els productes originaris de les terres valencianes, “una garantia, sempre, de qualitat i una forma de col·laborar amb l'economia local i l'agricultura tradicional de l'horta valenciana”, expliquen des de l’Ajuntament.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.