Paterna dóna 7.000 compreses sanitàries als camps de refugiats sahrauís

0
0 lecturas

L’ajuntament de Paterna en col·laboració amb l'ONG Sàhara Lliure de Paterna ha efectuat una donació de més de 7.000 compreses sanitàries per als campaments de refugiats i refugiades sahrauís en Tindouf (Algèria).

Actualment, en els campaments de refugiats sobreviuen al voltant de 200.000 persones en un estat molt precari, tant en qüestions alimentàries com sanitàries. Per això, des de la regidoria que dirigeix Carmen Gayà s'ha dut endavant esta iniciativa encaminada a ajudar a abastir els centres sanitaris de material indispensable com ara les compreses.

La regidora Carmen Gayà s'ha mostrat molt satisfeta amb este enviament de material, ja que "considerem molt important esta aportació com a mostra de solidaritat del consistori que no és més que un reflex de la solidaritat que any rere any demostren els paterners i paterneres amb els refugiats sahrauís, adherint-se a campanyes com la d'acolliment de xiquets i xiquetes provinents dels camps de refugiats durant les vacances d'estiu".

La donació arribarà directament al govern de la RASD (República Àrab Sahrauí Democràtica) a través de l'ONG internacional Mitja Lluna Roja.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí