Compromís per Paterna alerta del possible cost econòmic per a l’ajuntament revocar la llicència del tanatori

576

Paterna-tanatorio-barrio-santa-rita

Compromís per Paterna alerta del possible cost econòmic per a l’ajuntament per la revocació de la llicència del tanatori. El portaveu municipal de Compromís en Paterna, Juanma Ramón, afirma que “l’assumpte del tanatori privat de Paterna continua i ara s’agreuja. L’equip de govern està en tribunals discutint amb l’empresa que anava a fer-lo sobre si a la ciutadania li costarà diners la revocació de la llicència per a instal·lar-lo en Santa Rita”.

Segons explica Ramón, “el 21 de febrer de 2012 l’empresa que anava a instal·lar el tanatori demana la llicència ambiental sense rebre cap contestació fins al 17 de febrer de 2014, amb la qual cosa per silenci administratiu la llicència quedà automàticament concedida”.

Ramon continua explicant que “2 anys després, en febrer de 2014, la regidora de Sostenibilitat, María Villajos, revoca esta llicència i l’empresa obri procés contenciós administratiu contra l’Ajuntament i la seua decisió. Un procés que ara mateix continua obert i pendent de documentació”.

El portaveu municipal de Compromís explica que “tot comença amb un sospitós procés pel qual l’empresa del tanatori, un dia després d’aprovar-se la modificació del PGOU que li permetia posar-lo dins del poble, va presentar davant l’Ajuntament tota la documentació, el projecte inclós, per a que s’iniciara el tràmit. Això va provocar un esclat social molt dur contra l’equip de govern. I este va reaccionar modificant de nou el PGOU per tal que els tanatoris no pogueren estar instal·lats dins del casc urbà, deixant a l’empresa en un limbo legal que no evita que el tanatori puga instal·lar-se a Santa Rita”.

Per tot això, Compromís “va a estar alerta sobre aquest procés, que no volem que coste cap euro a la ciutadania i que tampoc volem que acabe amb el tanatori instal·lat en el barri Santa Rita”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.