Paiporta reforça la neteja i desinfecció dels centres educatius per al començament del nou curs escolar

551

L’empresa pública ESPAI ha començat els treballs de neteja i desinfecció dels centres educatius de Paiporta per a garantir un inici escolar segur enfront de la Covid-19.

Aquests treballs vénen marcats per la necessitat d’un augment de la higiene en els espais comuns, especialment, en els centres educatius. Per aquest motiu, el consistori ha contractat a 18 persones i ha ampliat les jornades laborals reduïdes per a reforçar la plantilla de neteja de ESPAI.

El regidor d’Urbanisme, Medi Ambient i Sostenibilitat, Pep Val, ha afegit que “l’ajuntament està fent un gran esforç en la neteja i manteniment dels espais públics en tota la població des de l’inici de la pandèmia, s’ha reforçat el servei de neteja viària i, a més, hem posat en marxa un servei extraordinari de vesprades amb el camió cisterna. Especialment anem a actuar en els centres educatius per a mantindre un servei de neteja permanent en tots els centres educatius d’infantil i primària públics en tot l’horari lectiu a més de la neteja ordinària. Durant les  pròximes setmanes l’empresa pública ESPAI contractarà a tot el personal necessari”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.