Paiporta realitza tasques de sanejament i pintura al Pont Nou i la passarel·la sobre el barranc

645

manteniment pont nou paiportaLa Regidoria d'Urbanisme, Medi Ambient i Sostenibilitat de l'Ajuntament de Paiporta i l'empresa pública de serveis ESPAI han conclòs els últims dies les tasques de sanejament i pintat del Pont Nou i la passarel·la sobre el Barranc de Xiva. Aquestos dos eixos fonamentals de comunicació de Paiporta han rebut els tractaments necessaris per mantindre's en bon estat durant els pròxims anys.

Les tasques han consistit, en primer lloc, en una revisió, sanejament i reforç de les soldadures amb noves pletines metàl·liques de seguretat. En segon lloc, s'ha portat a terme un sanejament general del conjunt de les infraestructures, castigades per l'aparició d'òxid producte del pas del temps. L'actuació ha conclòs amb la imprimació i el pintat amb pintura antioxidant, capaç de suportar el pas del temps i les inclemències meteorològiques.

Tasques similars s'han portat a terme a la tanca d'accés al Museu de la Rajoleria. Totes aquestes actuacions les ha realitzat l'alumnat del Centre d'Estudis Codex, amb qui té signat un conveni de formació l'empresa ESPAI, que ha coordinat els treballs.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.