Morera participarà a la presentació de la primera candidatura de Compromís a la Pobla de Farnals

0
2 lecturas

Compromis-Enric-Morera

El col·lectiu Compromís per la Pobla de Farnals farà la presentació de la candidatura a les eleccions municipals que lideren Emili Gómez Mondragón, Ana Borja Royo i Ferran Ortolà. En l'acte de presentació participarà Enric Morera, actual síndic del grup parlamentari de Compromís a les Corts Valencianes i cap de la llista per València de la coalició. L'acte començarà el dimecres 29 a les 19:30 de la vesprada al Centre Cívic de la Pobla de Farnals (carrer de Sant Francesc, 2).

El col·lectiu local de Compromís, que es va crear a finals de l'any passat, ha aconseguit en pocs mesos elaborar una llista molt completa amb la qual volen ser protagonistes del canvi de govern municipal. Per això Compromís per la Pobla de Farnals presenta una llista paritària formada per persones que provenen dels dos nuclis de població del terme (poble i platja), de diversos àmbits professionals (sanitari, assegurances, ensenyament, música, indústria...), així com de diverses generacions.

Segons Compromís per la Pobla de Farnals, "tot i que la coalició no ha tingut mai representació en aquesta localitat de l'Horta Nord". Compromís recorda que en les passades eleccions europees va rebre el suport d'un 7, 75% dels votants, "resultats que esperen millorar de llarg, per tal de ser decisius en el proper consistori".

 

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí