Moncada contracta cinc persones aturades a través de diferents programes d’ocupació

0
267

Durant els pròxims mesos, cinc persones aturades treballaran en diferents departaments de l’Ajuntament de Moncada a través de diferents programes d’ocupació impulsats amb la col·laboració del Servef.

programes-docupacio-moncadaL’alcaldessa del municipi, Amparo Orts, i el regidor de Recursos Humans, Manuel García, han rebut les persones seleccionades que han firmat la seua contractació amb el Consistori per a explicar-los les seues funcions i han agraït la iniciativa de la conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Ocupació per desenvolupar estes ajudes a la localitat.

D’una banda, a través del Salari Jove, l’Ajuntament ha signat un contracte en pràctiques amb tres persones joves desocupades: un tècnic d’Organització i Administració d’empreses que s’adscriu al Departament d’Intervenció, un tècnic d’Integració Social-Educador Social que estarà adscrit al Departament de servicis Socials i un Tècnic d’Arxius i Biblioteques. La subvenció d’este programa ascendix a 43.686, 44 euros i permetrà que els joves desenvolupen el seu treball durant 6 mesos.

Per altre costat, les altres dos persones contractades pertanyen a col·lectius de difícil inserció social per tractar-se d’aturats majors de 45 anys. Amb esta iniciativa es donarà feina a un llanterner i un obrer que es posaran el servici de la Brigada d’Obres Municipal durant els pròxims 3 mesos. La selecció dels sol·licitants per als diferents llocs disponibles ha estat realitzada pel Servef. Tots comencen a treballar a partir del 27 de desembre.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here