Moncada contracta cinc persones aturades a través de diferents programes d’ocupació

573

Durant els pròxims mesos, cinc persones aturades treballaran en diferents departaments de l’Ajuntament de Moncada a través de diferents programes d’ocupació impulsats amb la col·laboració del Servef.

programes-docupacio-moncadaL’alcaldessa del municipi, Amparo Orts, i el regidor de Recursos Humans, Manuel García, han rebut les persones seleccionades que han firmat la seua contractació amb el Consistori per a explicar-los les seues funcions i han agraït la iniciativa de la conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Ocupació per desenvolupar estes ajudes a la localitat.

D’una banda, a través del Salari Jove, l’Ajuntament ha signat un contracte en pràctiques amb tres persones joves desocupades: un tècnic d’Organització i Administració d’empreses que s’adscriu al Departament d’Intervenció, un tècnic d’Integració Social-Educador Social que estarà adscrit al Departament de servicis Socials i un Tècnic d’Arxius i Biblioteques. La subvenció d’este programa ascendix a 43.686, 44 euros i permetrà que els joves desenvolupen el seu treball durant 6 mesos.

Per altre costat, les altres dos persones contractades pertanyen a col·lectius de difícil inserció social per tractar-se d’aturats majors de 45 anys. Amb esta iniciativa es donarà feina a un llanterner i un obrer que es posaran el servici de la Brigada d’Obres Municipal durant els pròxims 3 mesos. La selecció dels sol·licitants per als diferents llocs disponibles ha estat realitzada pel Servef. Tots comencen a treballar a partir del 27 de desembre.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.