Manises nomena fills adoptius als responsables de les parròquies de Sant Jeroni i Sant Francesc

9 lecturas

El ple de l'Ajuntament de Manises celebrat el  22 de desembre va aprovar la proposta de nomenament, realitzada per Alcaldia, de José Luis Lazkanoiturburu i Antonio Garay com a fills adoptius de Manises per la seua trajectòria vital al servei dels més desfavorits i per la lluita per la justícia social que duen a terme en el municipi des de fa ja més de quatre dècades a càrrec de les parròquies de Sant Jeroni i Sant Francesc.

fills-adoptiusTots els grups van votar a favor mentre el Partit Popular de Manises va abstindre's en la votació. Era la segona vegada que el PP s’abstenia a l’hora de reconèixer la labor d’estes dues persones. Van ser propoades al mes de setembre com a candidats per rebre el premi 9 d'octubre que atorga la ciutat de Manises a manisers rellevants o amb una trajectòria interessant i destacable a la ciutat però sense unanimitat de tots els grups no es va poder condecorar. Per eixe motiu, l'equip de govern actual ha decidit nomenar-los com a fills adoptius del poble.

L'equip de Govern de l'Ajuntament de Manises ha destacat la importància de la tasca de José Luis Lazkanoiturburu i Antonio Garay que durant més de quatre dècades han estat ajudant desinteressadament els més necessitats i han estat sempre al front de les parròquies de Sant Jeroni i Sant Francesc.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí