Més de 200 persones votaran a Paiporta per a les primàries de Compromís

485

Més de 200 persones, entre les que són afiliades, simpatitzants i inscrites votaran des de hui fins al 9 de març a Paiporta per a les primàries de Compromís. La participació ha augmentat un 30% al municipi respecte a 2015, gràcies a les noves afiliacions del col·lectiu.

apuntà Compromis PaiportaCompromis ha explicat que és especialment significativa l'alta implicació de la joventut entre les noves afiliacions, “el que demostra que el partit compta amb noves energies per continuar treballant per Paiporta. És estimulant veure com tants i tantes jóvens s’uneixen al nostre projecte, perquè es traduïx en noves iniciatives i noves perspectives que ajudaran a Compromís per Paiporta a mantindre la connexió amb la ciutadania en tota la seua diversitat, sense deixar a ningú fora” segons ha assenyalat Pep Val, portaveu del col·lectiu paiportí.

Les persones inscrites podran votar des d’aquest dimecres 6 fins al divendres 8 de març de manera digital a https://primaries.compromis.net/ i el dissabte 9 de manera presencial a la seu de Compromís per Paiporta. A les primàries participaran més de 49.700 votants per a triar les seues llistes de Compromís per a les Corts, el seu municipi i a Europa.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.