El carnestoltes escolar es passeja pels carrers de Sedaví

599

La festa tradicional del carnestoltes ha arribat a la localitat de Sedaví i ho ha fet a través dels seus escolars. Els xiquets i xiquetes han passejat pels carrers de la localitat amb les seues pròpies disfresses.

La cercavila ha estat organitzada per la Regidoria de Joventut i Participació Ciutadana, liderada per Marga Bau. En esta han participat les escoles de la localitat: Escola Pública Fernando Baixauli Chornet, el Col·legi Vicent Pla Paredes i el Centre Sedaví.

La comunitat escolar ha desfilat pels carrers del municipi al ritme de la música habitual, xarangues del mateix poble, i controlats per l’equip de Policies Municipals. Els xiquets i xiquetes han realitzat la cercavila acompanyats dels seus pares i dels grups docents de cada centre educatiu.

Cada escola ha escollit la temàtica corresponent per a cada classe. Així, hem trobat, entre d’altres, faraons, troglodites, romans i superherois. A més, els dies previs a la desfilada, els col·legis també han realitzat activitats per celebrar el carnestoltes.

El Tècnic de Joventut afirma que no es tracta de celebrar una festa qualsevol sinó que, en realitat, es fomenta el treball en equip i la cooperació entre mares, pares, docents i, sobretot amb els xiquets. També, assegura, que gràcies a esta festivitat es pot visibilitzar el treball que fan les escoles per portar endavant una activitat que requerix tant preparació com aquesta.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.