Meliana remodela i redissenya la seua web municipal

400

L’Ajuntament de Meliana, aprofitant la incorporació del Portal de Transparència, ha realitzat la remodelació i redisseny de la web municipal per a completar els àmbits d’informació, facilitar-hi l’accés i modernitzar-ne la imatge.

Meliana nueva web municipalLa regidora de Participació Ciutadana, Tranparència, Noves Tecnològies i Modernització, Laura Peris, conjuntament amb l’informàtic i el dissenyador municipals i la col·laboració dels diferents departaments, ha explicat que “la remodelació de la web busca un major impacte visual en què es reforça el caràcter institucional i un accés ràpid i fàcil a allò que pot interessar més a la ciutadania, amb un enllaç destacat al portal de transparència, que esdevé un dels centres de la web”.

En eixe sentit, la mateixa capçalera institucional ja incorpora un missatge de campanya institucional de llarga durada, ara dedicat al patrimoni local que suposa el palauet de Nolla i la seua rehabilitació. Immediatament després, diferents bàners mòbils de gran tamany informen de campanyes o activitats destacades.

En portada també hi ha la informació més general, com ara les notícies recents, l’agenda, anuncis, avisos o els bans municipals. Al marge dret, alguns enllaços directes a temes com ara les ordenances municipals, telèfons d’interés, la cita prèvia al centre de salut i altres.

A més, es troben les icones d’accés als diferents perfils i espais de l’Ajuntament de Meliana en les diferents xarxes socials i canals de comunicació.

Peris també destaca com “en l’estructura de continguts que hem plantejat es busca donar com més informació millor des de diferents àmbits. La web és un instrument que encara ha de créixer en els pròxims mesos, i amb la col·laboració dels departaments, la dotarem de contingut fins que estiga completa. La web sempre estarà viva pel que fa als canvis i les noves aportacions que ens arriben de la ciutadania”.

Així, el menú ara dóna accés a l’Ajuntament, el poble, la ciutadania, l’economia i els diferents tràmits municipals. I dins de cada un dels enllaços, amb estructura d’arbre, es va accedint als diferents continguts i especificitats, que en molts casos coincidix també amb les àrees de gestió o regidories.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.