Meliana instal·la un semàfor al barri de Nolla per millorar la seguretat vial

650

L’Ajuntament de Meliana ha instal·lat un semàfor al barri de Nolla per a regular la circulació i millorar la seguretat viària al camí del Barranquet, un dels vials més utilitzats del terme com a connexió de la CV-300, l’antiga carretera de Barcelona, amb la V-21, l’autovia d’accés nord a València pel litoral. A més, en este nucli viuen diverses famílies i està ubicada l’empresa Schneider, la més important del municipi amb una plantilla pròxima als 500 treballadors i treballadores que acudixen cada dia al lloc de treball.

Com explica l’alcalde i responsable de l’àrea de Seguretat Ciutadana, Josep Riera, “hem donat resposta a una petició històrica tant del veïnat del barri de Nolla com de la direcció de Schneider, amb qui hi ha una relació periòdica i fluïda per este i altres temes.” El semàfor permetrà creuar el camí del Barranquet amb major seguretat i per a forçar la disminució de la velocitat dels vehicles en este tram. En el cas del personal de la fàbrica, principalment per a poder acudir al menjador ubicat a l’altra banda del camí. A la zona també està ubicat el palauet de Nolla, un edifici que en un futur pròxim serà molt visitat. En esta actuació s’han invertit 18.000 euros.

D’altra banda, l’alcalde destaca el fet que “amb el programa Avalem Experiència del Servef, hem dedicat tot un equip a tasques de manteniment de la pintura vial en pràcticament tot el poble, seguint la planificació de la Policia Local”. Cal recordar que per a este pla l’Ajuntament de Meliana ha rebut una subvenció de 203.000 euros amb què també s’estan fent tasques de manteniment d’obra als espais públics.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.