Massamagrell rebaixa les taxes de l’Escola Permanent d’Adults un 60%

407

L’Equip de Govern de l’Ajuntament de Massamagrell, format per PSPV i Compromís, ha anunciat que ha baixat les taxes de l’Escola Permanent d’Adults, al voltant d’un 60%.

Massamagrell. Ayuntamiento

L’EPA de Massamagrell ja té més de 30 anys de funcionament, i forma part dels serveis que l’Ajuntament ofereix a la ciutadania.

Segosn explica el regidor encarregat de l’Escola d’Adults, Pablo Bellver, “l’anterior equip de govern del PP va pujar les taxes a més de la meitat, cosa que va produir una forta baixada d’usuaris de l’EPA”. El passat dia 1 de setembre ja va eixir publicat al BOPV les noves taxes que entraran en vigor aquest curs 16/17.

Bellver és mostra molt satisfet per la baixada de taxes, i espera poder així incrementar el nombre d’usuaris ja que “els serveis públics han de ser accessibles per als ciutadans i més amb els actuals problemes econòmics i socials que tenim. L’EPA és un eina de gran utilitat per a la reinserció en el sistema educatiu, en el món professional i també per al concepte universal de la formació continuada al llarg de la vida”.

L’alcalde de Massamagrell, Paco Gómez, es mostra molt content per la mesura presa, “ja que era un punt del nostre programa electoral que teníem què complir. Hem vingut per a millorar la qualitat de vida dels nostres veïns i veïnes, i això és el que estem fent”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.