Massamagrell enceta la celebració de les seus Festes Fundacionals amb esport, cultura i diversió

1920

El mes de juliol és sinònim a Massamagrell de festes, de les Festes Fundacionals. Enguany no faltaran les cites ja tradicionals com ara el 'Cine a la fresca' per diferents indrets del municipi des del dilluns dia 10 fins el dijous 13. Les pel·lícules que es projectaran han sigut triades per la ciutadania per un concurs realitzat en Facebook.

A més, des del dimecres 12 fins dilluns 17 es podrà gaudir de la fira d’atraccions al passeig Joan Celda. El dijous 13 per la vesprada tindrà lloc el Lliurament dels Premis Vila de Massamagrell, que en aquesta ocasió, la dècima edició, es faran al pati del Centre Cultural. D'altra banda, des del dia 14 fins al 23 tindrà lloc la segona edició de la ruta de la tapa, que tan bona acollida va tindre l’any passat.

El divendres 14 serà el sopar de carrer a les rodalies del passeig Joan Celda organitzat pels Clavaris del Crist i, quan acabe, a la mitjanit, concert de la Unió Musical de Massamagrell, que farà un espectacle de ball i música anomenat Rebobinando, el mejor POP de los 80.

El dissabte 15 de vesprada arribarà una de les novetats d’enguany a la programació festiva: la carrera Runcàncer, organitzada per AECC per a recaptar diners per a la lluita contra el càncer. Al mateix temps, aquesta associació organitzarà el sopar d’eixa mateixa nit al passeig Joan Celda, que també és una aposta d’aquest any. Quan finalitze tindrà lloc el concert de la gira Sona la Dipu amb l’actuació del grup Octava polar.

Per últim, continua l'aposta del municipi per la pilota valenciana pel que a les Festes Fundacionals es podrà gaudir del XXVIII Trofeu Tio Pena, els dies 18, 25 i 1 d’agost. Les partides seran a les 17 hores, al trinquet.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.