Vicent Burguera i Vicente Simó, capitans de les festes de Moros i Cristians de Torrent 2017

701

Les festes de Moros i Cristians de Torrent han donat el tret d’eixida amb el sopar de nomenament dels càrrecs de 2017, que es celebrà dissabte a l’Àgora de Parc Central.

Este acte marca oficialment el començament de les festes, que tindran lloc del 24 al 30 de juliol, on s’acomiadà els capitans i alferes de l’excerici 2016 i es donà la benvinguda a les persones que exerciran enguany estos importants càrrecs.

L’acte va començar amb un espectacle d’humor sobre la societat torrentina i la festivitat de Moros i Cristians, que féu passar una bona estona a tots els presents. Acte seguit, José Serer, capità moro, i Jose María Martinez, capità cristià de 2016, acompanyats pels alferes Raül Mil, de la filada cristiana Conqueridors, i José Garrigues, de la comparsa mora Abbassides, foren acomiadats, i tots recordaren este meravellós any, inoblidable i ple d’emocions. Ara, entre bons records, passen el testimoni als capitans d’este exercici 2017.

Vicent Burguera Fernández, de la filada cristiana Comilitons, i Vicente Simó Benavent, de la comparsa mora Sumaly’s, foren nomenats capitans de 2017. Els dos estaran acompanyats en tot moment per les alferesies representades per Concha Gallardó Gordillo, de la filada cristiana Ballesteres, i Patricia López Navarro, de la comparsa mora Beduïns.

L’alcalde Jesús Ros, que hi va assistir acompanyat pel regidor d’Activitats Lúdiques i Tradicionals, Alfred Costa, va dirigir unes paraules als presents, donà l’enhorabona als nous càrrecs i afirmà que “les festes de Moros i Cristians de Torrent són aquelles que omplin la ciutat de música i de xarangues i de companyia ja que cada local fester, tant de moros com de cristians, és una casa per a tots”.

L’alcalde féu entrega als capitans de 2017 de la medalla de la ciutat, mentre que el president de la FMCT, Daniel Català, féu entrega d’un detall als capitans i alferes de 2017, i els animà a gaudir d’este increïble any.

Seguidament, tingué lloc un sopar i una revetla oberta al públic, a càrrec de l’orquestra Mito.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.