Marzà visita Foios per a informar en persona de la licitació de les obres del CEIP Rei en Jaume

827

El conseller d’Educació, Vicent Marzà, ha visitat Foios en la vesprada del dijous 24, per poder conéixer l’actualitat del món educatiu del poble, en una reunió en la qual ha participat junt amb les AMPES locals, l’alcalde Sergi Ruiz, el regidor d’educació Juan José Civera, i el Director General d’Infraestructures Educatives, Víctor García.

Visita conseller Marzà a FoiosEl principal motiu de la visita de Marzà és el pla Edificant, que en els pròxims anys invertirà 7 milions d’euros en les tres estructures educatives del municipi. La primera afectada serà el col·legi Rei en Jaume, que tindrà una partida d’uns 600.000 € per fer millores. Hores després de la visita, s'ha publicat la licitació per a la construcció del nou gimnàs i diverses reformes en banys, menjador, cuina, coberta i pati d’infantil, així com compra de material, per al Col·legi Rei en Jaume.

Ruiz també va informar de les obres que tindràn lloc al Verge del Patrocini, que es construirà de nou “perquè es va vore que actualitzar-lo a la nova normativa anava a ser més costos que fer-ne un des de zero”. Ruiz ha afegit que “açò no seria possible si no fora gràcies a la Conselleria i a un pla tam ambiciós com és l’Edificant”.

El conseller, per la seua part, ha manifestat que “volíem vindre a Foios per poder parlar en la gent de la comunitat educativa i conéixer quines són les seues idees i necessitats”.

Marzà també ha tingut paraules d'agraïment per a la gestió de la corporació municipal i de la societat musical, perquè “l’aposta per la cultura i l’educació que està fent Foios és un referent perquè així siga també a la resta del país”.

La visita del conseller i el Director General d’Infraestructures Educatives s’ha iniciat a l’ajuntament, on han sigut rebuts per la corporació municipal. Després de firmar en el llibre d’honor, han marxat fins a l’edifici de la Societat Musical, per visitar les instal·lacions, i també és on ha tingut lloc la reunió amb les AMPES.

1 Comentario

  1. Todas las gestiones en beneficio de Foios es gracias a las buenas gestiones del equipo de gobierno,gracias y continuar con esa labor,un vecino,Andrés,

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.