Marta Miguel encapçala la candidatura de Som País al I congrés de Joves de Compromís

710
La candidatura 'Som País' es presenta al que serà el I Congrés de Joves PV encapçalada per la militant de Picassent Marta Miguel. Miguel, graduada en Traducció i Interpretació a la Universitat Jaume I de Castelló, ha estat durant els últims anys dins de l'executiva comarcal a l'Horta Sud de les Joventuts del Bloc Nacionalista Valencià, es va presentar a les darreres primàries del seu partit a les Eleccions Generals i va ocupar el número 4 en la llista de Compromís per Picassent.
Compromís. Marta Miguel. Joves PV
Marta Miguel afirma que "aquest pas endavant ha estat incentivat pels anys de lluita i militància al meu poble i a la meua comarca. A hores d’ara ens trobem en una situació interna complicada. Hem de caminar cap a un Compromís unit i fort i això no passa per altre camí que tindre unes joventuts cohesionades i crítiques. Els últims esdeveniments interns dels partits que integren Joves PV han produït un fraccionament intern perquè no s’ha respectat la voluntat de les bases. He trobat a faltar unes joventuts crítiques que lluiten i exigeisquen que la democràcia i la sobirania de les bases són innegociables. Durant els meus anys en la universitat i en la política he aprés que la joventut és la que ha d’encendre la flama, la que ha d’estar en la primera línia exigint i qüestionant tot allò que no respecte els valors que conformen la nostra coalició".

Per a la candidata de Som País, "tenim un gran tresor dintre de la llarga trajectòria de Joves PV, tenim un actiu humà espectacular i el més im portant és que tenim les ganes i la força per a caminar cap a uns Joves PV més forts, més democràtics, més cohesionats i més crítics. Hem d’aconseguir impulsar aquest canvi en l’organització per tal d’aconseguir una millor vertebració del jovent del nostre país".

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.